logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jak postavit hrad? Snadno s deskami Knauf Diamant

Dnes je svátek dětí, tak něco pro rytíře i princezny – ze sádrokartonové desky Knauf Diamant snadno vyrobíte opravdu pevný a nedobytný hrad! Stačí jen trocha fantazie a šikovné ruce!

Máte doma malé rytíře, kteří rámusí a bojují po celém domě? Nebo snad princeznu, která touží po vlastním sídle?

Sledujte video a dozvíte se, jak ze sádrokartonové desky Knauf Diamant vyrobit opravdu pevný a nedobytný hrad! Stačí jen trocha fantazie a šikovné ruce! Konstrukce s deskami Knauf Diamant při nižší hmotnosti podstatně lepší akustické vlastnosti i pevnostní charakteristiky.

Knauf Diamant je všestranná deska s mnoha přednostmi:

  • je extrémně pevná a odolná proti nárazu,
  • má vynikající akustické vlastnosti,
  • je nehořlavá a impregnovaná
  • lze na ni zavěsit břemena až do 65 kg!
  • A nejen pro dnešní hrad:
    pokud ji použijete na stěnové příčky nebo stropní pohledy, máte jistotu, že rámus a hluk z vedlejšího pokoje nebo bytu určitě neuslyšíte!

Deska Knauf Diamant

Deska Knauf Diamant má houževnatost sádrovlákna, objemovou stálost a zpracování sádrokartonu, nabízí tedy vyšší kvalitu při snadnějším zpracování. Desku Knauf Diamant lze ohýbat a provádět z ní i jiné než pravoúhlé půdorysy.
Deska Knauf Diamant řeší požární a mechanickou odolnost, odolnost ve vlhkém prostředí v jednom a je proto předurčena pro uplatnění v novostavbách i sanacích, v nemocnicích, domech pečovatelské služby, školách, tělocvičnách, přednáškových sálech ale i pro zajištění akustické pohody v bytech.
Oproti srovnatelným klasickým zděným konstrukcím vykazují konstrukce s deskami Knauf Diamant při nižší hmotnosti podstatně lepší akustické vlastnosti i pevnostní charakteristiky. Přitom si zachovávají charakter masivní konstrukce. Díky své nízké hmotnosti oproti klasickým konstrukcím nekladou na nosnou konstrukci objektu žádné zvláštní statické nároky. Je také vhodná pro dřevostavby.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.