logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový výrobek společnosti Thermosolar DUO SYSTÉM

Jeden z nejefektivnějších způsobů vytápění a přípravy teplé vody pomocí kompaktního systému vakuových plochých kolektorů TS 400 a tepelného čerpadla.

Na výstavě Aquatherm 2012 jsme široké veřejnosti představili nový výrobek společnosti Thermosolar – DUO SYSTÉM – vhodný pro vytápění nízkoenergetických domů.

Při menších ziscích sluneční energie ze slunečních vakuových plochých kolektorů v zimním období se solární systém přepne do režimu podchlazení,což způsobí nárůst energetického zisku slunečních kolektorů i při nulovém slunečním svitu. Díky tomu se provozní doba kolektorů zvyšuje až o 300 %.
Například při teplotě 5°C v kolektoru a výstupní teplotě topné vody z tepelného čerpadla 35 °C pracuje zařízení s topným faktorem 5,5. (Při příkonu kompresoru tepelného čerpadla 391 W získáváme tepelný výkon 2 150 W.)

V nejbližší době provedeme první instalaci DUO SYSTÉMU v Česku a přineseme další informace.


JH SOLAR s.r.o.
logo JH SOLAR s.r.o.

PŘÍMÝ DOVOZCE solárních kolektorů Thermosolar. Montáž solárních systémů pro přípravu TV, přitápění, ohřev bazénů. Projekt, montáž, záruční a pozáruční servis. Velkoobchodní a maloobchodní prodej součástí solárních systémů. Školení pro montážní firmy. Naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.