logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na merXu je široká nabídka zboží a služeb, navíc doprava zdarma a celá řada odměn za jeho používání

Úhrada nákladů na dopravu, bonusy za používání, materiál a vybavení, které lokálně chybí a lepší ceny, které si můžete sami vyjednat. V dnešní době neuvěřitelné bonusy, které zajistí konkurenční výhodu. Důvody proč být na merXu.

Reklama

Co chcete vědět o merXu

MerXu je mezinárodní online trh pro firmy, tedy ptali jsme s ohledem na jiné obchody, proč merXu není eshop. Ptali jsme se, pro koho je prostor tržiště určen. Jak z hlediska strany, tj. nakupující a prodávající, tak i zaměření.
Čtenáři TZB-info, ESTAV.cz a diváci estav.tv očekávají sortiment ze stavebnictví a nabídku stavebních firem, ale na merXu je i zcela odlišný sortiment a služby zajímavé pro firmy napříč obory podnikání, například nabídka marketingových firem, vydavatelství, účetních aj., tedy nejen výrobky, ale na merXu je možné sehnat i dodavatele služeb. V rozhovoru se ptáme i na nejmenší a největší položku. Poslechněte si rozhovor.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

MerXu nezná hranice

MerXu je mezinárodní – je nejen v Česku a na Slovensku, ale i v Německu, Polsku, Litvě, … merXu je online místo pro obchodování, tržiště, díky kterému mohou firmy nakupovat sortiment z 8 zemí, od desítek tisíců dodavatelů za ty nejlepší ceny, které si dohodnou s prodávajícím.

Firmy prostřednictvím merXu mohou prodávat jak v tuzemsku, tak expandovat do zahraničí a pro mnoho firem je důležitý i fakt, že obchodují bez jazykové bariéry.

Ušetříte s merXu

Na začátku všichni jistě ocení, že registrace na merXu je zdarma a používání merXu je také zdarma. MerXu se stará o marketing a podporu celého tržiště, z toho pak profitují prodávající i kupující, protože jsou součástí projektu, o kterém se ví.

V době i skokově rostoucích cen je možné stále využít slevy a dohodnout s dodavatelem zajímavé podmínky. A jelikož s nárůstem nákladů na materiál a jeho dopady do cen finálních výrobků se potýkají všichni, slevy jsou vyhledávanější než kdy dříve.

Hodně zajímavý je při aktuálních cenách pohonných hmot i fakt, že nákup z Litvy, nebo Rumunska není problém, protože merXu hradí náklady na dopravu u všech – tuzemských i přeshraničních transakcí.

Přečtěte si také Zdražují pohonné hmoty? merXu hradí náklady na dopravu Přečíst článek

Nabízíme nejen úhradu nákladů na dopravu, ale nabízíme bonusy za používání. Navíc v současné logisticky složité době je velkou výhodou, že na merXu najdou nakupující dodavatele materiálu a vybavení, které třeba lokálně chybí a díky lepším cenám, které si dohodnou s dodavatelem mají konkurenční výhodu,“ říká k cenám Ing. Václav Liška, Country Manager merxu.com.

MerXu je novým prodejním kanálem, který doplňuje stávající způsob prodeje, jako je email nebo telefon.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.