logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Společnost Testo představuje novinku v oblasti efektivity: řada detektorů úniku plynů a chladiv testo 316 s unikátní světovou inovací

Se svou novou řadou detektorů úniku plynů a chladiv testo 316 nastavuje světová jednička na trhu měřicí techniky opět další standardy v oblasti efektivity a snadného používání. Například testo 316-EX-2 disponuje jako první na světě senzorem 2 v 1, který v jednom měření detekuje plyn a chladivo – bezpečnost, spolehlivost a kompletnost bez výměny senzorů. „Neexistuje alternativa, pokud jde o detekci úniku plynů a chladiv“ je v souladu s tím také sebevědomým mottem pro uvedení nových výrobků na trh.

Nová řada testo 316 s revolučním senzorem 2 v 1


Nová řada detektorů úniků plynů zahrnuje všechny požadavky a oblasti použití – od malých systémů až po průmyslové podniky. Skutečným světovým prvenstvím je kombinovaný senzor 2 v 1 v detektoru testo 316-EX-2, který spolehlivě detekuje plyn i chladiva. Všechny přístroje nové řady 316 jsou vybaveny vícenásobnými LED diodami a vizuálními i zvukovými alarmy, čímž je zaručena maximální bezpečnost. Další úsporu času přináší autotest senzoru a automatické nulování, stejně jako zobrazení PPM a dokumentace prostřednictvím připojené chytré aplikace testo App. Úniky lze také spolehlivě detekovat v jemném režimu pomocí pokročilých funkcí, přičemž nejběžnější typy plynů jsou identifikovány automaticky.

Testo 316i: zkrátka chytrý

Přístroj testo 316i je vybaven jednoduchou LED kontrolkou na hlavici a přehlednou sloupcovou stupnicí. Je ideální pro vyloučení nebo lokalizaci netěsností na plynových potrubích. Hodnoty PPM i %LEL (dolní mez výbušnosti) lze pohodlně načítat a dokumentovat prostřednictvím aplikace.

Testo 316-1: zkrátka jednoduchý

Testo 316-1 zaujme především intuitivním ovládáním. Identifikace a lokalizace úniků nebo dokonce odečítání hodnot koncentrace v PPM nebo %LEL (dolní meze výbušnosti) jsou mimořádně snadné. Ovládání přístroje je zcela intuitivní díky praktické světelné stupnici na hlavici a také díky osvětlení displeje.




Testo 316-1-EX: zkrátka bezpečný

Testo 316-1-EX je profesionální přístroj, který je určený pro oblast detekce palivových plynů a splňuje zvýšené bezpečnostní požadavky. Je certifikován pro bezpečnost proti výbuchu díky ochraně Ex (EU) a zjednodušuje detekci úniků díky užitečným doplňkovým funkcím, jako je jemný režim a automatická identifikace. Připojení k aplikaci usnadňuje dokumentaci měření.

Testo 316-2-EX: zkrátka dokonalý

Špičkový profesionální přístroj s prvním senzorem 2 v 1 na světě pro plynové potrubí a tepelná čerpadla – ideální, pokud pracujete s topnými plyny a chladivy. Nabízí také všechny nadstandardní funkce, jako je 316-1-EX včetně ochrany proti výbuchu podle ATEX (EU/EFTA), jemného režimu a automatické identifikace běžných typů plynů.





Video testo 316

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Video testo 300 a testo 316


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.