logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Proč instalatéři používají nepřekonatelné hasáky RIDGID?

Hasák je základní nástroj instalatéra. Musí splňovat náročné požadavky na komfort při práci, pevnost upnutí zubů, pevnost těla při zatížení, ale také bezpečnost a kvalitu odvedené práce při povolování anebo utahování závitů. Přesně v tomto jsou hasáky RIDGID nepřekonatelné. K tomu všemu mají doživotní záruku.


Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet přednosti těchto legendárních nástrojů, přečtěte si, čím se dostali na vedoucí postavení ve světě instalatérů.

Společnost RIDGID si zakládá na kvalitě, odolnosti a trvanlivosti svých produktů. Reprezentativním příkladem jsou právě hasáky s unikátním patentem, který je nepřekonaný už téměř 100 let. V roce 1920 společnost přijala návrh Daniela C. Stillsona a vytvořila hasák, který způsobil revoluci v oblasti instalatérství díky několika faktorům.

V čem spočívá úspěch hasáků ridgid?

Jsou to nástroje na velké zatížení s vysokou pevností a praktickým použitím. Tělo klíče se skládá jen ze tří pohyblivých částí volně fixovaných k sobě. Jejich robustnost a konstrukce umožňuje vyvodit neuvěřitelnou sílu. Speciálně kalené čelisti s osobitým uhlem zubů jsou uloženy rovnoběžně oproti sobě. Trubka je uchopená citlivě, ale napříč tomu pevně bez jakékoli nežádoucí vůle.

Hasáky ridgid v dnešní době

Tělo hasáků se ani po několika desítiletí téměř nezměnilo a pozůstává z tří částí.

  • Tělo hasáku,
  • Háková čelist,
  • Ryhovaná nastavitelná matice.

První částí je kuté tělo hasáku. Kutím se vytvoří pevné a pružné tělo, které je téměř nemožné ohnout a ne to ještě zlomit. To je velká výhoda oproti většině hasáků, které jsou odlévané, a jejich tělo hraje v instalatérství druhou ligu. Háková čelist je k tělu hasáku připevněna díky dobře obslužné ryhované matici. Na čelisti najdete kromě velkých samočisticích závitů pro připevnění na matici i stupnici, díky které víte, jak je třeba hasák otevřít.


Doživotní záruka

Nepřekonatelný hasák, který ocení i synové a vnuci. Pro jeho nepřekonatelné vlastnosti, přísné zkoušky a kontroly při výrobě, od surovin až po zabalené produkty, si RIDGID zabezpečuje důvěru ve své produkty. Proto společnost poskytuje záruku po celou dobu životnosti.

Široká nabídka pro každý účel

V nabídce hasáků najdete i modely na různé situace a aplikace, lehce použitelné ve stísněném prostoru anebo při kladení mimořádných nároků.

Přímé, vyhnuté, řetězové, kurtňové anebo s funkcí automatického uchopení. Robustní litinové anebo lehčí hliníkové pro práci v pozicích nad hlavou. Nabídka společnosti RIDGID je široká a vhodná pro všechny aplikace.

Kvalita, historie, doživotní záruka a široká nabídka. To jsou důvody, proč se můžete spolehnout na kvalitu a komfort hasáků RIDGID při vaší práci.

Sledujte nás na Facebooku ridgidtools.cz.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.