logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

WC, koupelna nebo kuchyň kdekoli - AKCE 2010

Rychle - jednoduše - cenově výhodně

S produkty SFA SANIBROY je instalace druhého, ale i prvního WC, koupelny, kuchyně, prádelny, klimatizace, chladicího zařízení nebo kondenzačního kotle kdekoli ve vašem bytě, domě nebo provozovně nejenom možná, ale zároveň i vcelku jednoduchá. S jejich pomocí můžete zvýšit komfort svého bydlení nebo podnikání a zároveň ušetřit čas, starosti a peníze.

Ano, je tomu skutečně tak. Společnost SFA, největší světový výrobce v tomto oboru čerpací techniky, již více než 50 let vyrábí přečerpávací zařízení, která plně slouží naplnění vašich představ nejenom o komfortu bydlení, ale také vašeho podnikání. Při výrobě těchto zařízení využíváme zásadně vlastních patentů a technických řešení, která samozřejmě odpovídají platným technickým normám a legislativním požadavkům. Výroba probíhá v našich vlastních továrnách ve Francii, které jsou certifikovány podle norem ISO 9001. S výrobkem SFA tak máte možnost získat tu nejvyšší světovou kvalitu za příznivou cenu.

Oblast použití

Instalace přečerpávacího zařízení je možná v podstatě kdekoli v budově a nevyžaduje bourání nebo rozsáhlé stavební úpravy. Nerozhoduje přitom ani výška nebo vzdálenost k existující kanalizaci. Naše výrobky totiž přečerpávají splaškové vody až do 11m výšky nebo až do 100m vzdálenosti tlakovým potrubím o průměru 28, 32 nebo 50 mm, samozřejmě v závislosti na konkrétním typu přečerpávacího zařízení. Za zmínku též stojí maximální uživatelský komfort zejména přístrojů s označením Silence, která jsou bezkonkurenčně nejtiššími na trhu, což je ověřeno akustickou laboratoří.


prostor v domě před ...
 
... po rekonstrukci

Výběr vhodného typu

Jelikož jsme specialisté na přečerpání odpadních vod v interiéru, naše nabídka přečerpávacích zařízení je skutečně široká. Není tedy problém vybrat takový výrobek, který plně odpovídá vašim požadavkům a potřebám. Při výběru vhodného typu je třeba respektovat několik kritérií. V prvé řadě jde o určení oblasti použití, tedy zda přístroj bude pracovat v domácnosti, nebo v komerční provozovně. Dalším kritériem jsou zařizovací předměty a jejich kombinace. Posledním pak technické parametry jednotlivých typů, požadavky na vedení tlakového potrubí a z toho vyplývající samotné umístění přečerpávacího zařízení. Dodržení těchto kritérií je velice důležité pro vaši spokojenost s činností přečerpávacího zařízení po skutečně dlouhou dobou, tj. alespoň 10 let.

Novinka pro předstěnové systémy

V souvislosti se vzrůstající oblibou předstěnových systémů považujeme za vhodné upozornit na naši řadu výrobků určených právě pro tyto systémy. Od přečerpávacího zařízení kompatibilního s jakýmkoli předstěnovým systémem na trhu, přes závěsné kompaktní WC, u kterého je proces zpracování a přečerpání odpadních vod integrován přímo do keramické mísy, až po naši novinku z loňského roku SANIWALL® Pro. V tomto případě se jedná o unikátní kombinaci standardního předstěnového modulu pro WC s přečerpávacím zařízením. Výsledkem je kompletní předstěnové závěsné WC se splachováním a přečerpáním. Pomocí tohoto výrobku je možné realizovat závěsné WC i v skutečně malých prostorách, kde to dosud nebylo možné. Samozřejmá pak je možnost připojit i odpady z dalších zařizovacích předmětů.

Prodejní akce 2010

Jelikož jsme si vědomi, že letošní rok v žádném případě není pro nikoho z nás jednoduchý, a atmosféra celkové nejistoty nás nutí skutečně odpovědně rozhodovat o našich investicích, připravili jsme pro vás na období od 1. 10. do 15. 12. 2010 prodejní akci, která by vám měla pomoci realizovat vaše představy i v tomto nelehkém období. Poprvé v naší historii na českém trhu jsme do této akce zahrnuli i výrobky pro použití v komerčních provozovnách s cílem pomoci podnikatelům a živnostníkům zvýšit komfort v jejich provozovnách nebo kvalitu služeb poskytovaných zákazníkům, a to i v této složité ekonomické situaci. Věříme, že společně současnou náročnou situaci zvládneme.

 


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.