logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TZB-info připravuje 2. ročník konference Požární bezpečnost staveb 2017

Vyvrcholením letošního stavebního roku bude jako obvykle mezinárodní veletrh FOR ARCH. V průběhu jeho již 28. ročníku bude TZB-info odborným garantem doprovodného programu. Ve čtvrtek dne 21. září 2017 se uskuteční druhý ročník konference „Požární bezpečnost staveb“ a v pátek dne 22. září 2017 ve spolupráci s týmem ESTAV.cz navážeme na loňskou konferenci „Jak koupit a rekonstruovat bydlení“ tématem „Jak bezpečněji bydlet“.

Reklama


Bezpečnost je jen jednaoborové členění veletrhu FOR ARCH tuto skutečnost potvrdilo jejich sloučením v novou oblast „Zabezpečovací technika a protipožární systémy“ (bod 2.2.1 oborového členění veletrhu) a portály TZB-info.cz a ESTAV.cz ji zaštítí svým partnerstvím.

Konference „Požární bezpečnost staveb 2017“

Na základě pozitivních ohlasů loňského ročníku pro vás tým portálu TZB-info připravuje 2. ročník konference k problematice požární bezpečnosti staveb. Kromě témat souvisejících s požárně bezpečnostním řešením staveb se pro letošní rok můžete těšit na nová témata.

V souvislosti s požární bezpečností se kromě jiného podíváme na problematiku dřevostaveb, kabelových rozvodů a požárně bezpečnostních zařízení v rámci únikových cest.

Na detailní program letošního ročníku se můžete těšit v průběhu léta. Do té doby máte možnost zhlédnout videoreportáže vybraných přednášek minulého ročníku:

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.