logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Rigidní vinylové dílce Gerflor 2× jinak

Značka vinylových podlah Gerflor představuje moderní rigidní vinylové dílce vhodné jak pro bytové, tak komerční využití.

Vinylové podlahy jsou velmi oblíbenou podlahovou krytinou. Mezi moderními podlahami tohoto typu se začaly objevovat rigidní podlahy, které vynikají zvýšenou pevností a odolností.

Značka Gerflor nabízí hned dva nové modely rigidních vinylových dílců, které si jako vzor vzaly modelovou řadu Gerflor Creation. Z té vychází jak design, tak příjemné dekory dřeva a kamene. S rigidními dílci Gerflor se můžete seznámit u prodejce Plancher, který se specializuje na prodej a pokládku vinylových podlah.

Rigidní podlahy výjimečné svou stabilitou a odolností

SPC vinylové podlahy Rigid Gerflor jsou opatřeny zámkovým systémem umožňujícím pokládku plovoucím způsobem. Perfektní stabilitu a odolnost podlahy zajišťuje rigidní jádro. Dílce Gerflor Rigid lze pokládat i v místech se zvýšenou vlhkostí.

Volit můžete mezi dvěma typy dílců Gerflor Rigid:

Gerflor Rigid 30 Lock

Dílce Rigid 30 Lock jsou určené především pro využití v domácnostech a v komerčních prostorách s nižší zátěží. Disponují užitnou třídou 23/31. Dílce jsou silné 4 mm a jsou opatřené nášlapnou vrstvou o síle 0,3 mm. Krása podlahy spočívá v realistickém provedení dekoru, který se bude krásně vyjímat v kuchyních i koupelnách. Dojem umocňují i přiznané spáry. Pro zvýšení komfortu lze pod podlahu instalovat podlahové topení.

Gerflor Rigid 55 Lock Acoustic

Pro komerční využití se více hodí dílce Rigid 55 Lock Acoustic. Užitná třída 33/42, tloušťka 6 mm a nášlapná vrstva 0,55 mm dávají tušit, že podlaha zvládne i vyšší zátěž. Komfort poskytuje integrovaná akustická podložka, která zajistí zvukovou izolaci až 18 dB. I u této řady jsou využity dokonale propracované dekory s realistickým vzezřením.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.