logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

ISOVER vydává novou příručku Izolace podlah

ISOVER vydal novou publikaci Izolace podlah, která pomůže s rozhodnutím při výběru vhodného řešení konstrukce podlah s minerální vlnou nebo polystyrenem. Publikace je určena nejenom projektantům a architektům, ale i široké veřejnosti.

Podlahy mají nezastupitelnou funkci při vytváření komfortu bydlení. Pouze při správném návrhu skladby podlahy a následném odborném provedení budou podlahy zajišťovat správnou akustickou a tepelnou pohodu. Otázku optimální akustické pohody v interiéru je nutno řešit již ve fázi samotného návrhu konstrukce a jejích jednotlivých částí. Následné úpravy špatně navržené podlahy ve fázi, kdy je podlaha již hotová, jsou finančně velmi nákladné. Tepelné ztráty mohou u nezateplených podlah tvořit až 25% všech tepelných ztrát budovy.


Publikace Izolace podlah nabízí několik variant řešení podle účelu místnosti, ve které danou podlahu realizujeme. Najdete zde příklady skladeb pro podlahy do bytových domů i kanceláří, návrh skladby pro podlahu garáže v rodinném domě nebo průmyslovou podlahu s vysokým zatížením. ISOVER nabízí řešení pro pochozí i nepochozí podlahy na půdách, příručka obsahuje například obrazový montážní návod pro úsporný systém Isover STEPcross s využitím polystyrenových trámců s výplní paropropustnými deskami z minerálních vláken. Součástí publikace je i přehled doporučených výrobků pro izolaci podlah včetně technických parametrů.

Publikace Izolace podlah je k dostání zdarma na info@isover.cz. V elektronické verzi pak ke stažení na webových stránkách www.isover.cz.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.