logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Další výrobky Thomsit s certifikátem nízkých emisí EC1

V interiérech trávíme čím dál více času, proto je kvalita vzduchu velmi důležitá. Použití nízkoemisních materiálů a produktů poskytuje efektivní ochranu proti škodlivým emisím, které výrazně ovlivňují komfort bydlení – a v horším případě i zdraví. Mezi profesionály se certifikace podle systému EMICODE EC1 považuje za nejvyšší značku kvality pro stavební výrobky s nízkými emisemi.

Reklama

Výrobky Thomsit s EC1

Při práci s těmito výrobky je kromě kvality výsledné podlahy ceněna zejména ochrana zdraví podlahářů. Thomsit patří dlouhodobě mezi lídry v prosazování nízkoemisních materiálů pro profesionály. Dokládá to i celá řada disperzních lepidel Thomsit, které požadavky EC1 plní.

Nově se mohou „pochlubit“ certifikátem EC1 oblíbená disperzní lepidla pro lepení PVC, CV a textilních podlahových krytin Thomsit UK 200 a Thomsit UK 400, nízké emise má nově i disperzní lepidlo na koberce Thomsit T 440. Výčet produktů Thomsit s certifikátem EC1 je však podstatně širší a co je podstatné, Thomsit nabízí ve svém sortimentu ucelený systém výrobků s nízkými emisemi, do kterého patří kromě lepidel i penetrace a samonivelační hmoty.

Certifikace EC1 dle GEV EMICODE tak u všech těchto výrobků garantuje nejvyšší možné zabezpečení kvality vzduchu v interiéru, dlouhodobou ochranu zdraví a vysokou kompatibilitu so životním prostředím.

Více informací o výrobcích Thomsit s certifikátem EC1 najdete na www.thomsit.cz.

Výrobky Thomsit s EC1
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.