logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Spolehnout se na řemeslníky? Ne, raději si to udělám sám

Takto uvažuje stále víc lidí. A právě pro takové kutily uspořádala společnost Rigips Školu suché výstavby v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH 2015.




Kurzy práce se sádrokartonem vzbudily na veletrhu velký zájem. Studenti se pod dozorem odborníků věnovali řezání sádrokartonu, stříhání profilů, naučili se postavit a vytmelit celou sádrokartonovou příčku nebo položit suchou podlahu.

Největšímu zájmu se těšilo stanoviště s tématem „Aby kouty nepraskaly“, kde bylo možné vyzkoušet si řešení s páskou Easy Flex PRO. Velkou pozornost přitahovalo i teoretické stanoviště věnované zásadám opláštění střešního okna.

Škola suché výstavby byla první akcí svého druhu na veletrhu FOR ARCH. A protože zájem o školu byl opravdu velký, rozhodli se odborníci z Rigipsu uspořádat v příštím roce celý seriál podobných kurzů.



Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.