logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SPC podlahy s integrovanou korkovou podložkou

Hledáte podlahu, která splňuje ty nejpřísnější požadavky na ekologii, odolnost vůči vodě i nárazům, a ještě k tomu vašim chodidlům zajistí ten nejvyšší komfort?

Pojďte společně s námi objevit jejich vlastnosti a zjistit, proč by právě tento typ podlahy mohl být ideální volbou pro váš domov či komerční prostor.

Z čeho se SPC Merit skládá? Základem podlah z kolekce Merit je vrstvení. Proč je vrstvení tak důležité? Protože jedině dostatečný počet správně složených vrstev vám může zaručit opravdové pohodlí, perfektní izolační vlastnosti, požadovanou odolnost do různých druhů místností a takovou stabilitu, aby splnila veškerá očekávání. Vše začíná u speciální ochranné vrstvy, která chrání dekorační vrstvu před poškozením a opotřebením. Tato ochranná vrstva je klíčová pro dlouhou životnost podlahy a její estetický vzhled.

Následuje SPC vrstva s bezpečným zámkem Tightlock, který zaručuje vysokou stabilitu spojení lamel. Tento zámkový systém je navržen tak, aby instalace podlahy byla co nejjednodušší a nejrychlejší, a zároveň aby spojení jednotlivých lamel bylo pevné a odolné vůči mechanickému namáhání. 

Jako bonus vás může těšit i ekologická stopa podlahy - většinu z ní totiž tvoří obnovitelné a recyklovatelné materiály.

Samotné jádro SPC tvoří směs polymeru a vápence. Co to znamená? Že tyto podlahy jsou tak stabilní a pevné, že něco vydrží, a proto se nezaleknou ani domácností s dětmi nebo domácími mazlíčky. Bez obav je můžete využít ve většině místností, včetně kuchyní a koupelen, kde dochází k častějšímu kontaktu s vodou.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.