logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Praktická a estetická dlažba pro všechny venkovní plochy

Základem mnoha zahradních projektů je kvalitní betonová dlažba. Zmínit můžeme například BEST TERASOVOU, která má velmi široké využití a vyniká svojí nadčasovostí.

Dlažba BEST TERASOVÁ je díky svému pravidelnému tvaru a široké škále barevných variant ideální pro všechny venkovní prostory, od velkých zahradních teras po minimalistické balkóny. Je rovněž vhodná k bazénům, kde oceníte nejen její estetické vlastnosti, ale především to, že je protiskluzná a tím pádem naprosto bezpečná. Nabízí se v různých povrchových úpravách, které umožňují přizpůsobit vzhled konkrétním preferencím. Vybrat si můžete povrch tryskaný, vymývaný, reliéfní nebo klasický.

Pokládka dlažby BEST TERASOVÁ může probíhat několika způsoby, přičemž každý z nich má své specifické výhody. Mezi nejčastější metody patří pokládka do štěrkového nebo pískového lože a lepení stavebním lepidlem na pevný podklad.

Možná je však i pokládka na plastové nebo pryžové terče, což je optimálním řešením pro balkóny a střešní terasy. Jedná se o moderní a efektivní způsob realizace, který nejen usnadňuje instalaci, ale také poskytuje přístup k hydroizolační vrstvě a odvodňovacím prvkům. Nevyžaduje spárování, čímž podporuje odvodnění a poskytuje měkký dojem při chůzi. Plastové nebo gumové terče navíc umožňují flexibilní pokládku a vyrovnání nerovností.

Investice do kvalitní dlažby BEST TERASOVÁ se vyplatí nejen z estetického hlediska, ale také z praktického pohledu a je tedy optimálním řešením pro nekonečné množství různorodých projektů.

Aktuálně na best.cz najdete vybrané druhy dlažby BEST TERASOVÁ se slevou 25 %, což z ní činí ještě atraktivnější volbu pro všechny letní projekty.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.