logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lakovaná dlažba je trvale krásná a dokonale odolná

V letních měsících si obvykle užíváme krásné počasí a grilování s přáteli. Málokdo se pak chce ale věnovat čištění dlažby od mastných skvrn. Proto je vhodné zvolit dlažbu s omyvatelným povrchem.

Tuzemský výrobce betonových prvků BEST, a.s. v takovém případě doporučuje dlažbu s lakovaným povrchem UV nebo ULTRA UV. Póry betonu se po úpravě nezanáší prachem, barvy zůstávají živější a dlažba si déle zachovává svůj původní vzhled.

Lakovaná dlažba BEST s UV ošetřením je odolná vůči tekutinám a olejovým skvrnám, což je zvláště praktické na místech, kde grilujeme nebo jíme a kde hrozí potřísnění mastnotou, různými nápoji či pochutinami. Lak vytváří na povrchu dlažby ochrannou bariéru, která zabraňuje pronikání nečistot pod povrch a usnadňuje jejich odstranění. K údržbě pak stačí čistá voda.

Ošetření lakem také dlažbu chrání před nečistotami, mechy a plevely, které se často usazují na jejím povrchu. Tím se výrazně snižuje potřeba častého čištění a údržby, což šetří čas i finanční prostředky.

Lakovaný finiš navíc dodává dlažbě elegantní vzhled. Vynikne v případě futuristických i minimalistických staveb a zvýrazní moderní architekturu. Sametový efekt dlažby ideálně také doplní vzhled honosných vil a luxusních rezidencí. Pěkně vypadá i na malometrážních terasách či balkónech, které pocitově rozsvítí a zvýrazní. Hodí se takřka kamkoli, kromě ploch, od kterých vyžadujeme velkou protiskluznost, jako je například okolí bazénu.

Lakovaná betonová dlažba BEST je tedy nejen krásná, ale i funkční a praktická volba pro každého, kdo chce svůj venkovní prostor udržet ve skvělém stavu bez nutnosti složité péče. Užijte si letní odpočinek na terase bez starostí o dlažbu.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.