logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pokládka vinylové podlahy – co zvládnete sami a kdy si zavolat odborníky

Odolné vinylové podlahy s dlouhou životností a krásným vzhledem si pořizuje stále více lidí. Po nákupu podlahy ale přichází otázka, zda si vinyl položit svépomocí nebo přenechat pokládku podlahářům.

Pokládka vinylové podlahy – co zvládnete sami a kdy si zavolat odborníky

Jak se postavit k pokládce vinylové podlahy není jednoznačné a velkou roli hraje, jaký typ podlahy jste si zvolili. Rozhodli jste se pro lepený nebo plovoucí vinyl?

Pokládku plovoucí vinylové podlahy zvládnete svépomocí

Pokud patříte k šikovnější části populace, můžete se do pokládky vinylové zámkové podlahy neboli click vinylu pustit sami. Nejde o nic těžkého, protože lamely plovoucí podlahy jsou opatřeny click systémem, pomocí kterého se do sebe jednoduše zacvakávají. Stačí, když správně založíte první dvě řady s potřebným přesahem lamel (alespoň 30 cm) a zbytek už půjde téměř sám. Výhodou je, že plovoucí podlaha se dá podle potřeby rozkládat a skládat, takže když uděláte chybu, můžete se vrátit o několik kroků zpět.

Pokládku lepené vinylové podlahy je lepší přenechat odborníkům

S lepeným vinylem je vše složitější. Nejen, že je potřeba znát správný technologický postup, ale také práce se speciálním podlahářským lepidlem není snadná. Do pokládky lepené vinylové podlahy v rolích nebo dílcích se proto nepouštějte sami. V tomto případě je odborná pokládka na místě. U prodejce vinylových podlah Plancher si můžete podlahu nejen vybrat, ale také si ji nechat správně položit. Hlavní je, abyste pro lepený vinyl připravili dokonale vyrovnaný podklad bez nečistot, prasklin a výstupků. O vše ostatní už se postarají podlaháři.

Pokládka vinylové podlahy


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.