logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zimní inspirace pro jarní realizaci

Toužíte po nové terase či dokonalém zahradním chodníčku? Je ideální čas začít měnit své sny ve skutečnost. Právě teď můžete v klidu plánovat. BEST, a.s. vám bude skvělým průvodcem.

Venku je sychravo, brzy se smráká, člověk by nejraději zůstal někde v teple. Zahrada se pomalu ukládá ke spánku, a to, co jsme doteď nestihli, už nedoženeme. Zimní období je však velmi vhodné pro přípravu. Můžeme se pustit do grafických návrhů, výběru barvy a stylu dlažby, a to jak v katalogu, tak na webu, ve venkovních vzorkovnách, nebo třeba v aplikaci BEST VISIO.

Po stažení aplikace BEST VISIO pomocí tlačítka „Nahrát nebo vyfotit“ stačí vložit snímek místa, na kterém chcete dlažbu položit. Hned poté můžete vybírat z pestré nabídky betonových prvků BEST, dokud nenajdete dlažbu, která se perfektně hodí k vašemu domu. Pak nastavíte umístění, sklon a perspektivu, a tlačítkem „Můj projekt“ si vše uložíte nebo vyexportujete.

Vybírat můžete samozřejmě také v atraktivním katalogu BEST nebo na webových stránkách, kde pro inspiraci naleznete mnoho fotografií ze zdařilých realizací i spoustu užitečných rad a doporučení, které vám pomohou nejen s výběrem dlažby, ale i se samotnou pokládkou. K tomu ostatně slouží i řada videonávodů na YouTube.

A pokud chcete vidět vybranou betonovou dlažbu na vlastní oči, osahat si ji a projít se po ní, navštivte unikátní venkovní vzorkovny BEST. Získáte reálný pohled na vybrané produkty, který je často nenahraditelný.

Zkrátka, možností pro inspiraci nabízí BEST, a.s. mnoho, a je jen na vás, kterou z nich si zvolíte. Každopádně díky informacím, které si vyhledáte nyní, budete na jaře dokonale připraveni proměnit okolí svého domu ve vysněné místo.

Zimní inspirace pro jarní realizaci


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.