logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Objevte krásu dřevěných teras Softline® a Technideck®: hladká elegance a bezpečný povrch

Jedinečné dřevěné terasy Softline a Technideck přináší kombinaci toho nejlepšího - precizně zpracovaného kvalitního přírodního materiálu a unikátní technologie plně skrytého uchycení terasových prken.

Dřevěné terasy jsou velmi oblíbeným řešením při stavbě venkovních podlah. Významnou inovací v tomto oboru představují terasy se zcela skrytým uchycením Softline® a Technideck® od lucemburské společnosti Vetedy.

Představují totiž nový systém upevnění terasového prkna pomocí klipů ze spodní strany. Prkna jsou díky moderní technologii zcela precizně zpracována a na spodní straně vybavena drážkami, které přesně zapadnou do uchycujicích plastových klipů Softline®, resp. Technideck®.

Hlavní předností je montáž terasy bez nutnosti narušení povrchu prkna navrtáním. Dřevěné terasy Softline® a Technideck® proto mají krásné hladký povrch bez třísek a viditelných vrutů.
Jsou tedy bezpečné i pro chůzi na boso a pro hru malých dětí. Skvěle se proto hodí i k bazénům.

Na výběr jsou vybrané, vysoce kvalitní a osvědčené tropické dřeviny, jako je Teak, Merbau, Ipe, Padouk, Cumaru, případně Bambus C-TECH či tepelně upravené dřevo jasanu (Termojasan). Tyto dřeviny vynikají nejen krásným vzhledem, ale také odolností a také tvarovou stálostí, což zaručuje dlouhou životnost dřevěné terasy.

Kompletní sortiment krásných a komfortních teras Softline® a Technideck® najdete na webových stránkách Fasády & Terasy s.r.o., která je výhradním distributorem produktů společnosti Vetedy pro ČR. Vedle dodávky materiálu nabízíme v případě zájmu také montáž těchto teras a fasád Techniclic.

Kompletní nabídka dřevěných teras Softline® a Technideck®


FASÁDY & TERASY s.r.o.
logo FASÁDY & TERASY s.r.o.

Firma Fasády & Terasy se specializuje na dodávku a montáž teras a fasád vysoké kvality ze dřeva i wpc (dřevoplastu) a pokládku venkovní dlažby na terče Buzon. Je výhradním distributorem unikátních terasových systémů Softline® a Technideck® a fasád ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.