logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitní kompozitní dřevo je materiálem budoucnosti

Kompozitní dřevo Terafest® od firmy WPC - Woodplastic je ideálním materiálem pro venkovní realizace. V porovnání s výrobky z klasického dřeva nabízí neporovnatelně větší odolnost a násobně delší život

Reklama

Kompozitní dřevo se hodí převážně na stavbu teras, plotů a obkladů stěn budov. Které vlastnosti ho předurčují stát se materiálem budoucnosti?

Snadná údržba. Plnoprofilová prkna Terafest® jsou stálobarevná, nemění svůj tvar ani nešednou. Není třeba je natírat, olejovat ani impregnovat, tím šetří váš čas i peníze. Zcela postačí je občas opláchnout proudem vody.

Bezpečnost. Na prknech se netvoří třísky ani štěpy. Terasy mají speciální protiskluzový povrch a skryté kotvení zajišťuje hladký kompaktní povrch bez nebezpečí poranění.

Atraktivní design. Povrchy výrobků jsou příjemné na dotyk a jsou k dispozici v širokém spektru přirozeně působících barevných odstínů.

Záruka až 25 let. Prkna Terafest® odolávají všem rozmarům počasí - dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Minimálně nasákavý materiál je rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě. Výrobce na ně poskytuje záruku až 25 let.

Zdravotní nezávadnost a ekologičnost. Výrobky obsahují pouze pouze čisté přírodní a panenské materiály. Jsou ekologické a recyklovatelné. Neobsahují PVC a dřevo pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů.

Široká partnerská síť. Certifikovaní partneři WPC - Woodplastic s působností po celé ČR zajišťují profesionální poradenství, prodej, odbornou instalaci na míru i následný servis.

Vyrobeno v ČR. Prkna Terafest® jsou vyráběna v Bukovanech u Prahy z těch nejkvalitnějších materiálů s využitím patentované technologie od americké společnosti Strandex, která má více než 30 let zkušeností na mezinárodním trhu.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.