logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Betonové trendy BEST ve vaší zahradě

Po desetiletí je oblíbeným materiálem pro realizaci chodníků i teras dlažba z betonu. Mezi její přednosti patří jednoduchá pokládka i trvanlivost. Oplývá širokým výběrem barev nebo povrchových úprav.

Dokonalá zahrada přesně podle vašich představ? To jsou betonové trendy BEST! S našimi betonovými prvky se můžete už teď pustit do jarních úprav a vybudovat si doma prostor, kde budete trávit čas s rodinou nebo přáteli s radostí po celý rok. Připravili jsme vám speciální jarní akci se slevami až 15 % na více než 100 dlažeb, palisád i dalších produktů. Akce platí na objednávky přijaté až do 31. 5. 2023.

Novinkou pro letošní sezónu je BEST TRIVIO. Rovné tvary a vyvážené tóny našich colormixů se velmi dobře hodí do moderních i tradičních zahrad. Nabízíme kombinaci kamenů o rozměrech 30×20, 20×20 a 10×20 cm, s výškou 6 i 8 cm. Tato moderní dlažba se hodí skvěle jak do okolí administrativních budov, tak i k rodinným domům. Dá se totiž sladit hned s několika různými barvami. Barevné provedení colormix dodává dlažbě specifický vzhled, prolíná různé odstíny barev a tím zvyšuje možnosti jejího využití. Vyrábíme ji z vysoce pevnostního betonu ve dvou výškách. Pro pochozí plochy a občasný přejezd aut nabízíme výšku 6 cm, pro pojezdové plochy výšku 8 cm.

Při samotné pokládce se kombinují tři kameny různých rozměrů, díky kterým lze snadno vytvořit různé skladebné varianty.

Naši odborníci poradí ochotně s výběrem, kalkulací i se samotnou realizací. Nabízíme širokou škálu produktů. V našich vzorkovnách se můžete projít po dlažbě zabudované do reálného chodníku, abyste hned věděli, jak dlažba v ploše vypadá.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.