logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Atraktivní, funkční a bezpečná kompozitní terasa, kterou si rodina z Plzeňska zamilovala

Novostavba v západních Čechách dokonale snoubí eleganci s funkčností. K atraktivnímu vzhledu domu a jeho okolí přispívá na první pohled jednoduchá, částečně zastřešená terasa z prken Terafest®.

Reklama

Prkna řady Terafest® Forest Plus, která si majitelé novostavby na svoji terasu vybrali, mají nadčasový design, který jim dodává výrazný přírodní vzor v kombinaci s nepravidelným žíháním. Tahle speciální pigmentace podtrhuje dojem opravdového dřeva a zároveň přispívá k tomu, že na terase nejsou tolik vidět nečistoty a drobné usazeniny. Spolu se zářivě bílou kostkou domu a zelenou zahradou decentně ladí i zajímavě zvolený odstín Palisander s nepatrně načervenalým nádechem.

Částečně zakrytá terasa byla navržena tak, aby propojovala obytnou část domácnosti s exteriérem, a umožnila tak rodině přirozený pohyb mezi oběma prostory. Nová terasa rozšiřuje obytný prostor o dalších 140 m² bezpečné plochy, jejíž atraktivitu zvyšuje i jednoduše působící, svým designem i rozměry dokonale ladící bazén.

Prkna Terafest® jsou mimořádně odolná a disponují dlouhou životností bez nutnosti přehnané péče. Žádné natírání, žádná impregnace, žádná chemie. Výrobce WPC - Woodplastic poskytuje na terasy ze svých prken Terafest® záruku až 25 let a může si to dovolit. Základem jejich odolnosti je patentovaná směs, z níž se prkna vyrábějí, a unikátní laserová technologie výroby.

Zdravotně nezávadná a recyklovatelná prkna ze směsi dřevní moučky obohacené o vysokohustotní polyethylen mají výhradně plný profil. Díky tomu se nekroutí, jsou stálobarevná a jejich kvalita se časem nemění. K velkým přednostem patří také jejich protiskluzový povrch bez třísek a štěpů a odolnost vůči všem myslitelným rozmarům počasí.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.