logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

GAPA na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2022

Společnost GAPA MB se tradičně účastnila Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, kde představila návštěvníkům vstupní, interiérové, koupelnové, bazénové a průmyslové rohože.

Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Návštěvnost je vysoce odborná, téměř osmdesát procent návštěvníků ovlivňuje rozhodování o investicích, třetina patří k vrcholovému managementu. Zastoupeny jsou všechny klíčové oblasti strojírenského a elektrotechnického průmyslu.

Hlavním tématem MSV byl Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. Mezi další zvýrazněná témata patřila cirkulární ekonomika – nakládání s materiálními zdroji. Jde o trend, který je jednou z prioritních oblastí udržitelného rozvoje, a adaptace průmyslu a obchodu se bude ubírat právě tímto směrem.

Součástí veletrhu byl špičkový doprovodný program složený z odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.

Více informací


GAPA MB s.r.o. - rohože a čisticí zóny
logo GAPA MB s.r.o. - rohože a čisticí zóny

Český výrobce GAPA MB s.r.o. nabízí výběr z více než osmdesáti typů rohoží i doplňků, jako jsou například vstupní, textilní, bazénové a průmyslové rohože, odtokové boxy, rohože s logem, dveřní nebo schodové lišty atd. Rohože od firmy GAPA MB přispívají ke ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.