logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová terasa u rodinného domu v Košicích rozhodně nepůsobí fádně

Modré oko bazénu uprostřed ocelově šedých linek kompozitní terasy. Když majitelé novostavby v košické čtvrti Krásna přemýšleli, jak pojmout prostor u svého domu, vsadili na rafinovanou jednoduchost.

Atraktivní široká prkna příjemná na dotyk, ze všech stran dobře přístupná vodní plocha a nenápadné detaily, které zajímavě člení prostor bezprostředního okolí rodinné novostavby. To je kompozitní terasa Terafest® od českého výrobce WPC - WoodPlastic ve slovenské Krásné.

Prkna Max jsou se svým profilem 195 mm o celých 58 mm širší než palubky standardních rozměrů. Jejich výhodou je nejen elegantní vzhled, ale i jednodušší úklid terasy díky menšímu množstvím spár a především pak rychlejší a snazší pokládka spojená s menší spotřebou spojovacího materiálu.

Majitelé se rozhodli pro plnoprofilová terasová prkna Max s povrchem Forest. Jeho výrazná textura evokující exotické dřevo pomáhá zvyšovat bezpečnost při pohybu kolem bazénu. Vzhledem k bílému odstínu fasády domu a černé střeše padla volba na moderní šedý odstín prken Inox.

Instalaci terasy provedl slovenský partner výrobce prken, společnost FORSTA, který potvrdil svoji vysokou kvalitu práce špičkově zvládnutými detaily. Počínaje dokonale vykrouženou obrubou bazénu z kompozitní lišty Terafest® přes na milimetr uložená a vyspádovaná prkna až po precizní linie vyvýšených částí terasy, které opticky zajímavě korespondují se stupňovitou obvodovou zdí kolem pozemku.

Není náhoda, že právě za tuto realizaci získala FORSTA jedno z ocenění Terasa roku 2021 v anketě, kterou pro své certifikované partnery každoročně vyhlašuje český výrobce prken, společnost WPC - WoodPlastic.

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.