logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SPC vinyl RIGID Tarkett - hrdý zástupce podlah s kompozitním jádrem

O SPC vinylu řada zákazníků ještě neslyšela. Vinylové podlahy s kompozitním jádrem patří k nejnovějším typům podlahových krytin a mezi jejich zástupce patří právě podlahy RIGID Tarkett.

SPC vinyl neboli vinyl RIGID má oproti klasickým vinylovým podlahám tzv. kompozitní jádro, které podlaze dodává vyšší stabilitu, rozměrovou stálost a také odolnost. U podlah RIGID Tarkett iD Click Ultimate 55 se právě toto tuhé kompozitní jádro v kombinaci s reálnou strukturou povrchu poskytující dojem, že jde o pravé přírodní dřevo a kámen, stává hlavním důvodem, proč zvolit tento typ podlahové krytiny.

Výhody SPC vinylu RIGID

Kromě odolnosti a stability mají podlahy RIGID Tarkett i řadu dalších výhod - můžete je pokládat na stávající povrchy, mají dobrý akustický komfort (tlumí kročejový hluk až o 19 dB), snadno se o ně pečuje, jsou odolné proti poškrábání i tvorbě skvrn a hodí se i na místa s vysokou zátěží.

V nabídce SPC vinylu RIGID Tarkett, například u společnosti Plancher, objevíte řadu krásných dřevěných dekorů, se kterými můžete vykouzlit příjemný prostor se vzhledem připomínajícím dřevěné nebo kamenné podlahy.

Vlastnosti SPC vinylových podlah RIGID Tarkett

Co vám mohou podlahy RIGID Tarkett iD Click Ultimate 55 nabídnout? Je toho hodně - lamely ve formátu 200 x 1200 x 6,5 mm, ochranu povrchu v podobě 0,55 mm silné nášlapné vrstvy, možnost pokládky podlahy na podlahové topení a zátěžovou třídu 23-33-42+ (i pro velmi vysoké zatížení v bytových a komerčních instalacích nebo pro střední zatížení v oblasti průmyslu).

Zvolte rigidní vinylové podlahy a užívejte si jejich krásu dlouhé roky.

SPC podlahy vinyl Rigid


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.