logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prezentace rohoží a vstupních čisticích zón GAPA na veletrhu FOR ARCH

Český výrobce rohoží a čisticích zón GAPA na veletrhu FOR ARCH
Český výrobce rohoží a čisticích zón GAPA na veletrhu FOR ARCH

Společnost GAPA MB se tradičně účastnila stavebního veletrhu FOR ARCH 2021, kde představila návštěvníkům vstupní, interiérové, koupelnové, bazénové a průmyslové rohože.

Největší zájem jsme zaznamenali o vstupní rohože TOPWELL, které jsou vhodné pro velmi frekventované a zatěžované vstupy. Základ rohože tvoří hliníkové profily, které jsou spojeny nerezovým lankem a odděleny pryžovými mezikroužky. Tím je umožněno stáčení rohože pro lepší manipulaci při úklidu. Jako výplň hliníkových profilů je možné zvolit pryžové nebo textilní pásky.

Pryžové pásky se používají do 1. čisticí zóny pro odstranění hrubé nečistoty (kamínky, bahno). Textilní pásky pak do 2. čisticí zóny pro odstranění jemných nečistot (voda, prach). Jednotlivé výplně lze libovolně kombinovat a po opotřebení vyměnit.

Děkujeme za návštěvu naší expozice na veletrhu FOR ARCH. Tým GAPA MB.

Prohlédněte si Katalog rohoží GAPA


GAPA MB s.r.o. - rohože a čisticí zóny
logo GAPA MB s.r.o. - rohože a čisticí zóny

Český výrobce GAPA MB s.r.o. nabízí výběr z více než osmdesáti typů rohoží i doplňků, jako jsou například vstupní, textilní, bazénové a průmyslové rohože, odtokové boxy, rohože s logem, dveřní nebo schodové lišty atd. Rohože od firmy GAPA MB přispívají ke ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.