logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tomáš Jursa je novým generálním ředitelem společnosti WPC - WoodPlastic

Tomáš Jursa se stal novým CEO české společnosti WPC - WoodPlastic, předního evropského výrobce a dodavatele teras, plotů a obkladů stěn z kompozitu dřeva a polymeru.

Coby výkonný ředitel a zároveň předseda představenstva je od 1. července 2021 zodpovědný za strategický rozvoj celé firmy.

Tomáš Jursa patří ke zkušeným vrcholovým manažerům. Během své dosavadní profesní kariéry prokázal své schopnosti na řadě klíčových mezinárodních pozic v nadnárodních společnostech, jako je Philips či Hella. V posledních bezmála 3 letech se jako Interim Manager věnoval poradenské činnosti, kde implementoval procesy vedoucí ke zlepšovaní chodu a efektivity malých, středních, ale i mezinárodních společností.

Ke svému nástupu do čela WPC - WoodPlastic Tomáš Jursa říká: „Díky svým dosavadním zkušenostem mám konkrétní představu o tom, jak náročné je uspět na vysoce konkurenčních trzích. Být v čele společnosti, jako je WPC - WoodPlastic, a pomoci jí udržet se v absolutní špičce je pro mě opravdovou výzvou, která je o to osobnější, že se jedná o českou firmu.“

WPC - WoodPlastic patří dlouhodobě k evropským lídrům ve výrobě plnoprofilových prken z dřevního kompozitu. Společnost je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu disponuje nejpokrokovější technologií výroby kompozitních prken na světě. Za dobu své existence firma realizovala zakázky přesahující plochu 500 000 m² a uspěla na těch nejnáročnějších trzích ve více než 30 zemích světa. 

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.