logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vinylové podlahy Project Floors si vás získají svými přednostmi

Vinylové podlahy jsou oblíbené nejen díky jejich atraktivnímu vzhledu, ale také kvůli celé řadě výjimečných vlastností, ke kterým se řadí například vysoká odolnost nebo barevná stálost.

Stejnými vlastnostmi se mohou pochlubit i vinylové podlahy Project Floors.

O vinylových podlahách Project Floors
Vinylové podlahy, které pochází z dílny německé značky Project Floors a najdete je v nabídce společnosti Plancher, jsou určeny k celoplošnému lepení a jsou k dispozici v nepřeberném množství dekorů imitujících dřevo, keramické materiály i kámen. Vybírat je možné z devíti formátů - nabídka zahrnuje lamely ve formátu prken, dlaždic i parket. Vinylové podlahy Project Floors jsou určeny na domácí použití (HOME) i pro komerční prostory (WORK).

Přednosti vinylových podlah Project Floors
Mezi výhody těchto podlah patří vysoká kvalita a záruka 10 let, realistické provedení a pestrá nabídka dekorů (150 různých provedení). Jistě oceníte i snadnou údržbu díky UV tvrzené povrchové úpravě, skutečnost, že podlahy neobsahují žádné škodlivé ftaláty a jejich materiál, který je antistatický a stálobarevný.

Rozměry podlah
U vinylových podlah z produktové řady HOME mají lamely zkosené hrany a celková tloušťka podlahy je 2 mm, tloušťka nášlapné vrstvy je 0,2 mm, 0,3 mm a 0,4 mm. V případě produktové řady WORK se jedná o tloušťku podlahy 2,5 mm a tloušťku nášlapné vrstvy 0,5 nebo 0,8 mm.

Nabídka vinylových podlah


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.