logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podhledy Rigitone nově s již zbroušenými a napenetrovanými hranami

Nové hrany desek zajišťují snazší a rychlejší montáž. Před samotnou montáží je není potřeba brousit, ani penetrovat. Tato inovace nejen odbourává veškeré přípravné práce, ale také snižuje náklady.

Sádrokartonové desky Rigitone se zbroušenými a napenetrovanými hranami zařazuje Rigips do prodeje postupně. Původní provedení desky bude na prodejních místech k dispozici do vyprodání zásob.

Velkoformátové desky Rigitone

Desky Rigitone se řadí mezi perforované velkoformátové sádrokartonové desky, které se využívají k vytvoření bezespárého podhledu s vysokou pohltivostí zvuku. Tyto desky lze použít i na stěny, čímž je možno dosáhnout ještě většího zkrácení dozvuku a zároveň zachovat jednotný design prostoru. Jsou vyráběny s kruhovými a čtvercovými otvory uspořádanými do mnoha vzorů – pravidelných, pravidelně přesazených nebo nepravidelných. Rubová strana těchto desek je opatřena akusticky účinnou netkanou textilií černé barvy. Díky relativně malým hodnotám roztažnosti desek Rigitone v závislosti na změnách okolního prostředí (vlhkost, teplota apod.) jsou podhledy i předstěny tvarově stálé. Perforované akustické desky Rigitone se montují na podkonstrukci z R-CD profilů do plochy bez viditelných spár mezi deskami (technologie tmelené spáry), čímž je docíleno jednotného a architektonicky elegantního vzhledu stropu. Díky svým vynikajícím zvukově pohltivým vlastnostem jsou vhodné zvláště do prostor, kde se shromažďuje větší počet lidí, jako jsou:
  • jídelny, restaurace a bary
  • vstupní haly, recepce a konferenční sály
  • kanceláře a zasedací místnosti
  • učebny, posluchárny, studovny a knihovny
  • muzea, galerie
  • obchodně-komerční objekty aj.

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.