logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitní česká kročejová izolace pod zámkové vinylové podlahy STARLON® podVinyl

Nezapomeňte na kvalitní kročejovou izolaci. Kročejová izolace je určená k utlumení kročejového hluku, který proniká do konstrukce vlivem mechanického kontaktu s podlahou.

Reklama

Tento druh izolace zabraňuje šíření takzvaného strukturálního hluku. Strukturální hluk se na rozdíl od prostorového hluku nešíří vzduchem, ale podlahou. Proto potřebujeme v tomto případě použít takový materiál, který zamezí přenášení vibrací.

Skvělá kombinace kročejové a tepelné izolace

Firma Mirel Vratimov a.s. je tradičním českým výrobcem kročejových izolací vlastních značek MIRELON® a STARLON®. Oblíbenou položkou v nabídkovém portfoliu je podložka STARLON® podVinyl. Ta byla vyvinuta speciálně pod zámkové vinylové podlahy o tloušťce od 3,2 mm. STARLON® podVinyl se vyznačujeme dobrými parametry protihlukové izolace, ale taky velkou odolností proti zatížení. Podložka odstraňuje bodové nerovnosti povrchu až do výšky 1 mm a je vhodná v kombinaci s podlahovým topením. Podložka je nenasákavá, hygienicky a ekologicky nezávadná. Podložka pod podlahu STARLON® podVinyl se vyrábí ve formě desek a v tloušťce 1,5 mm. Je vynikající kombinací kvalitní a ekonomicky výhodné izolace pod podlahy.

Více o podložkách pod podlahu STARLON® podVinyl najdete na stránkách výrobce.
Podložka je k dostání také například v síti hobby marketů BAUHAUS.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.