logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sádrová stěrka Rimano Glet XL: Pro perfektně hladké stěny

Hladké stěny rychle a bez broušení zajistí jemná tenkovrstvá sádrová stěrka s hlazeným povrchem Rimano Glet XL pro snadnou úpravu stěn a stropů v interiéru.

Díky této stěrce budou mít stěny sametově hladkou strukturu, která působí mnohem kompaktněji než běžné štuky a eliminuje usazování prachu. Váš interiér tak zůstane dlouhodobě perfektní.

Rimano Glet XL využijete na zdivo i staré štuky Hodí se pro stěrkování rovných ploch, jako je panel, beton, pórobeton a pečlivě provedené zdivo. Velmi vhodná je na jádrové omítky místo štuku, na staré cementové, vápeno-cementové i sádrové omítky. Pomůže vám také k vyhlazení a renovaci štukových omítek. V rámci suché výstavby skvěle doladí povrch stěn díky celoplošnému tmelení sádrokartonu v kvalitě povrchu Q4 (max. tl. 3 mm).

Hotovo máte během jediného dne Aplikace stěrky Rimano Glet XL je velmi jednoduchá a rychlá. Technologické přestávky nejsou potřeba, a vystěrkovat stěny do hladka tak zvládnete i během jediného dne.

Přečtěte si více o využití a aplikaci stěrky na www.rigips.cz. Najdete zde i instruktážní video, ve kterém předvádíme a popisujeme celý proces stěrkování.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.