logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Montážní lepení bez námahy bez aplikační pistole

Použití montážních lepidla je standardem. Jestliže ale lepíte jen sporadicky, není nutné pořizovat větší balení lepidla v kartuši a k nim aplikační pistoli. Problém vyřeší kartuše se samospouští.

Reklama

Při stavbách a rekonstrukcích jsou montážní lepidla v současné době nepostradatelná. Když ovšem vaše práce vyžaduje jejich použití jen občas, není potřeba pořizovat velkou kartuši s aplikační pistolí, ale zvolit rychlejší a pohodlnější verzi. Velká kartuše montážního lepidla zabere místo, navíc ji lze aplikovat pouze pomocí pistole. Když ji nepoužíváte déle, může se stát, že lepidlo v kartuši díky nedostatečnému uzavření ztvrdne, a pak celou kartuši vyhodíte. Když potřebujete lepit montážním lepidlem jen zřídka, je vhodné použít úspornější variantu, kterou aplikujete bez pistole, je lehčí a zabere méně místa. Montážní lepidlo Pattex FIX POWER má vlastní spoušť, díky ní nepotřebujete nic dalšího, jen stačí odjistit, stisknout a již lepidlo nanášíte. Aplikace je velmi snadná a rychlá. Nemusíte ani vyvinout žádnou sílu.

  • Pattex FIX POWER je určený pro použití v interiéru, lepí porézní materiály jako jsou MDF desky, překližka, dřevo, beton, hobra, polystyren, keramika, beton, kámen atd. Lepidlo má počáteční pevnost v tahu 100 kg na metr čtvereční.
  • Pattex FIX POWER je vhodný pro rychlé pohotovostní lepení, nebo pro občasné snadné lepení.

www.pattex.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.