logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejlepší vinylová podlaha do koupelny pro rok 2020

Hydrocork je plovoucí řešení o nízké tloušťce, 100% vodotěsné, což znamená, že může být použit ve všech oblastech, včetně koupelen a kuchyní. Povrch zahrnuje ochrannou vrstvu proti opotřebení.

Dlažba v koupelně jako jediná možnost řešení podlahy je díky vinylovým podlahám nějakou dobu už jenom historie. Výrobci vinylových podlah si dávají neuvěřitelnou práci se zdokonalování materiálů a výrobních postupů podlahových krytin tak, aby vznikaly skutečně výjimečné podlahy vhodné do koupelen, kuchyní či vstupních hal rezidenčních prostor. Jednou z nich je i vinylová podlaha HydroCork společnosti Wicanders.

Plovoucí podlahovina HydroCork je odolná vůči vodě a při polití či pocákání nijak nenabobtná, nekrčí se a nezmění svůj tvar. Díky nejnovější technologii Corktech vytváří inovativní základní desku, která je voděodolná, dokonale pevná a poskytuje výborný komfort při chůzi. Stejně jako každá vinylová podlaha se velmi snadno udržuje v perfektní hygienické čistotě.

Podlahu HydroCork stejně jako další kvalitní vinylové podlahy najdete v nabídce Světa podlah Supellex. Navštivte naše prodejny v Praze, Brně, Ostravě a Plzni – budou se vám věnovat specialisté na vinylové podlahy a rádi poradí s výběrem.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.