logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalita za rozumnou cenu – vinylové podlahy v akci na Plancher.cz

Kvalitní vinylová podlaha vám vydrží dlouhá léta. Když ji navíc pořídíte za přijatelnou cenu, budete mít nejen radost z krásné podlahy, ale i z ušetřených financí. Na Plancher.cz máte nyní možnost...

Kvalita za rozumnou cenu – vinylové podlahy v akci na Plancher.cz

Kvalitní vinylová podlaha vám vydrží dlouhá léta. Když ji navíc pořídíte za přijatelnou cenu, budete mít nejen radost z krásné podlahy, ale i z ušetřených financí. U společnosti Plancher máte nyní možnost sehnat podlahy z vinylu za akční ceny.

Vinylové podlahy jsou krásné a odolné

Moderní vinylové podlahy nabízejí řadu užitečných vlastností:

  • Odolnost proti poškození
  • Voděodolnost
  • Měkký povrch tlumící kročejový hluk
  • Snadná údržba
  • Pokládka několika způsoby (lepené/plovoucí/volně položitelné)
  • Zdravotní nezávadnost
  • Široká využitelnost (obytné prostory, kanceláře, provozovny, hotely, úřady..)
  • Dobrá tepelná propust (možnost instalace podlahového topení)
  • Široká nabídka dekorů a barev

Tipy na vinylové podlahy v akci

Přemýšlíte nad tím, že byste si vinylovou podlahu pořídili? Společnost Plancher má nyní v akci řadu značek, mezi kterými si jistě vyberete.

Fatra – pro každého něco

Pod českou značkou Fatra najdete hned několik kolekcí vinylových podlah vyznačujících se hezkým zpracováním dekorů, ekologičností a možností výběru mezi desítkami barev. Vyzkoušejte plovoucí vinylové podlahy Fatra Click nebo lepené vinylové podlahy Fatra Imperio, Fatra Thermofix či Fatra Vepo.

Conceptline – pro dům, byt i kancelář

Parádu nadělají i vinylové podlahy Conceptline v plovoucí nebo lepené variantě. Jemná struktura dřeva zútulní každou místnost a podlahy se i dobře udržují. Určitě oceníte i to, že podlahy jsou příjemné na dotek a nestudí.

Rigid – mimořádná odolnost a pevnost

Vinylové podlahy Rigid představují novinku nabízející nadstandartní odolnost a pevnost jednotlivých lamel vyrobených z minerálního kompozitu. Velmi odolný je i zámkový spoj. Podlaha je celkově voděodolná a nabízí vzory dřeva nebo dlažby.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.