logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak vybrat tu správnou dlažbu

Neodmyslitelnou součástí každé stavby domu a mnohdy i velkým oříškem bývají podlahy. Jak vybrat tu pravou, když na trhu existuje tolik možností?

Koberce, linolea, vinylové podlahy či keramická dlažba, to je jen základní výčet alternativ, které při výběru máte. Při výběru podlahy do interiérů či exteriérů vašeho domova hraje roli velké množství faktorů. Jedním z nich může být údržba. Kdo má dnes čas věnovat několik hodin týdně údržbě podlah? Vždy lze najít něco smysluplnějšího na práci než čistit podlahy. Hledáte-li právě takovou podlahu, která bude vypadat dobře i s minimem úsilí, odpověď je jednoduchá: keramická dlažba.

Dlažba je na rozdíl od jiných povrchů méně náročná. Přesto vypadá vkusně a dokáže dobře imitovat i jiné povrchy, jako je například beton, mramor či kov. Oproti ní jsou právě tyto povrchy méně odolné vůči vnějším vlivům.

Zajímavé oživení vašeho domova poskytuje jeden typ dlažby, a to konkrétně velkoformátová dlažba. Opticky dokáže prostor zvětšit a vnést do místnosti lehký nádech minimalismu. S vhodnými doplňky nebudete mít s touto dlažbou nikdy pocit, že jste vlastním domovem zahlceni. Čisté linie, minimum spár i prvek luxusu.

Nábytek na míru z keramické dlažby
Pro maximální sladění interiérů zvažte kombinaci keramické podlahy a obkladů. Na stránkách dlažba.cz můžete navíc využít speciální službu K-LAB firmy Kronos, která vám na zakázku vyrobí jakýkoliv kus nábytku do vaší domácnosti. S prvky interiéru je to jako s výběrem oblečení. Žádný masově prodávaný kousek oblečení vám nesedne tolik jako oblek šitý na míru.


dlazba.cz
logo dlazba.cz

V rámci webu dlazba.cz nabízíme kvalitní dlažbu a obklady renomovaných italských keramiček za příznivé ceny. Specializujeme se jak na interiérovou, tak i na venkovní dlažbu. Do našeho sortimentu též spadá sanita a vybavení do koupelen.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.