logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak na pokládku podlahy na terasu i balkon

Sníte o nové terase? Renovujete balkon? A víte, která podlaha je pro pokládku ta ideální? Nechte se inspirovat našimi radami.

Jestliže jste se rozhodli renovovat váš balkon, musíte se vyvarovat určitých začátečnických chyb. Nikdy novou dlažbu nepokládejte na starou. Nejprve je třeba tu původní odstranit. Dále je vhodné savý povrch, který se nachází pod dlažbou, vyrovnat, a to penetračními prostředky. Dalším důležitým krokem je kontrola vyspádování povrchu. Sklon balkonu by měl být v ideálním případě 1°- 2°, proto je třeba spád pomocí vodováhy zkontrolovat. Další fází je hydroizolace a izolace stěn, dále již samotná pokládka dlažby a spárování.

Proces pokládky lze zvládnout doma, chcete-li si ale ušetřit čas i energii, jednodušším řešením může být svěřit práci profesionálům. E-shop dlažba.cz například ve spolupráci s Parket Atelierem umožňuje podlahu jak nezávazně poptat, tak i finálně objednat a nechat si ji doma položit.

Na webu je možné vybírat v různě specifikovaných kategoriích. Pokud vybíráte přímo dlažbu na terasu či na balkon, máte k dispozici samostatné podstránky e-shopu věnované právě těmto typům podlahy. V případě pokládky na balkon a na terasu je nutné mít na paměti, že podlaha bude muset odolávat vnějším vlivům po celý rok. Déšť, vítr, sníh, pražení slunce, to vše na podlahu působí a může snižovat její trvanlivost. Keramická dlažba je mrazuvzdorná, nenasakuje vodu a má dlouhou trvanlivost.


dlazba.cz
logo dlazba.cz

V rámci webu dlazba.cz nabízíme kvalitní dlažbu a obklady renomovaných italských keramiček za příznivé ceny. Specializujeme se jak na interiérovou, tak i na venkovní dlažbu. Do našeho sortimentu též spadá sanita a vybavení do koupelen.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.