logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 - ideální volba do domácnosti

Zařizujete nebo rekonstruujete byt nebo dům a hledáte podlahu, která bude vhodná do různých místností a přizpůsobí se různým podmínkám? ...

... Vyzkoušejte vinylovou podlahu Gerflor Creation 30, která vás nadchne francouzským designem a všestranností.

Kam lze podlahu Gerflor Creation 30 instalovat a jaké jsou její výhody?

Tato vinylová podlahová krytina je přímo určena pro využití v domácnostech, ale nemusíte se bát pokládky ani v komerčních prostorách s mírnou zátěží. Přestože je podlaha silná pouhé 2 mm, má odolnou nášlapnou vrstvu o síle 0,3 mm, která si poradí s běžnou zátěží. Aby se povrch zároveň dobře udržoval, je opatřen UV tvrzenou PUR+ povrchovou úpravou, takže sebemenší smítko nemá šanci. Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 stačí běžně uklízet pomocí smetáku nebo lehce navlhčeného mopu.

Abyste naplno využili možnosti vinylu, myslel u podlah Gerflor Creation 30 výrobce i na její voděodolnost. S klidem můžete podlahu nainstalovat i do koupelny, kde se vlhkost vyskytuje ve velkém, anebo do kuchyně, kde přeci jen sem tam upadne sklenka s pitím nebo se stane jiná nehoda. Lepené vinylové dílce pevně drží na podkladu a nepropustí ani kapičku. Skvělou volbou jsou také pro kombinaci s podlahovým vytápěním.

Je libo dřevo nebo kámen?

Zkrátka a dobře, podlahy Gerflor Creation 30 jsou ideální do celé řady interiérů. Abyste si sladili domov nebo kancelář přesně podle vašich představ, najdete v nabídce dekory dřeva i kamene, které nerozeznáte od pravých přírodních materiálů. Světlejší odstíny podlahy krásně prosvětlí každý kout, naopak tmavší barvy dodají interiéru na vznešenosti. Vybírat můžete od téměř bílých tónů, přes barvu cappuccina, světlého přírodního odstínu, barvu kaštanu nebo čokolády, až po temně hnědou.

Užijte si i vy dokonalý komfort při každém kroku a dejte domovu tvář s vinylovými podlahami Gerflor Creation 30. Vaší fantazii se meze nekladou.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.