logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Už žádné zbytečné nátěry navíc! – SOKRATES® SEDLÁCKÁ BARVA® 3v1

Sedlácká barva je produkt nové kategorie nátěrových hmot, který je speciálně zaměřen na zjednodušení nátěrového systému s maximálním prodloužením životnosti a snížení četnosti oprav. Je určena přednostně na surové dřevo.

Sedlácká barva je výjimečný produkt, vyrobený na bázi uretanizované fermeže, oleje, hydrofobních vosků a speciálního pojiva. Má vysokou odolnost na povětrnostní vlivy s vynikající flexibilitou, kterou propůjčují celému systému oleje a speciální pojivo.

Poskytuje líbivý, na omak velmi příjemný, pololesklý povrch, s dokonalým vykreslením textury dřeva. Silně odpuzuje vodu. Promotory adheze zajišťují extrémní přilnavost k povrchu. Proto je velmi vhodná také k nátěrům kovových, minerálních, umělohmotných PVC podkladů, polykarbonátů, skla a na původní nátěrové hmoty, které se nesmí odlupovat, a rozpadat. I když Sedlácká barva obsahuje inhibitory bleskové koroze, není typickou antikorozní barvou. Proto čisté železné podklady musí být vždy opatřeny základní antikorozní barvou. Díky obsahu oleje atd. déle zasychá, po zaschnutí je zcela bez dolepu. Nejvhodnější je aplikace štětcem v přiměřené vrstvě, která se vsákne. Má excelentní rozliv, bez náročnosti na speciální štětce. Tím, že barva nevyžaduje napouštědla ani základové barvy, výrazně snižuje pracnost – šetří čas – Vaše peníze.

Bonusem Sedlácké barvy je odolnost povrchu před napadením plísněmi, houbami a řasami. To zamezuje jejich prorůstání do dřevěného podkladu. To využijí ovocnáři při ošetření ran při řezu stromů.

Přednostně je určena pro použití v exteriéru. Vchodové dveře, okna, opláštění budov, ploty, zahradní nábytek a podobně. Standardně se dodává v 15 severských odstínech. Tónování dalších odstínů je možné u prodejce nebo výrobce.

Bližší údaje na www.barvy-sokrates.eu


BUILDING PLAST spol. s r.o.
logo BUILDING PLAST spol. s r.o.

Český výrobce vodou ředitelných barev, laků a lazur na dřevo, kov a minerální podklady na tuzemský i zahraniční trh dodává nátěrové hmoty pod komerčním názvem SOKRATES. Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocuje ve svých produktech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.