logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dřevěné podlahy Boen DesignWood - Supellex

Proč si vybrat podlahy z tvrdého dřeva? Není to jen podlaha! Je to největší kus nábytku v místnosti.Když si od nás koupíte dřevěnou podlahu, vyberete si kvalitu, inovaci a úctu k přírodě!

DŘEVĚNÉ PODLAHY BOEN DESIGNWOOD - SUPELLEX

Nad množstvím kvalitních podlahových krytin, které nabízí současný trh, zůstává někdy zákazník naprosto bezradný, protože najednou neví, kterou z krytin vybrat. Dobrým průvodcem může být SUPELLEX - váš svět podlah.
Pro milovníky dřeva nabízíme dekorativní třívrstvé podlahové krytiny od celosvětově známého norského výrobce BOEN. Tato firma se výrobě kvalitních a zdravotně nezávadných podlah věnuje již od 17. století a jejími základními principy jsou respekt k přírodě a ke zdrojům, které nám může poskytnout, respekt k řemeslnému umění při práci s dřevem a respekt ke zdravému bydlení.

Dřevo má přirozenou krásu, je teplé, robustní a trvanlivé. Kolekce BOEN DesignWood vás přesvědčí, že dřevěná plovoucí podlaha je pro vás optimální volba. Speciální montážní technologie BOEN X-PRESS vám umožní rychlé, snadné a čisté položení této podlahy – jednotlivé desky do sebe jednoduše zacvaknete a hlasité „lupnutí“ vás ubezpečí, že máte lamely spojeny správně. Kdo chce, ten může při pokládce dřevěných desek použít i celoplošné lepení.

Lze je také dobře renovovat, čímž vlastně můžeme považovat dřevěnou podlahu za investici na celý život. Dřevěné podlahy BOEN DesignWood jsou vhodné do celého bytu, od kuchyně až po dětský pokoj, dokonce je lze použít i v kombinaci s podlahovým vytápěním.
Vždy je ale nejlepší vidět krytinu na vlastní oči, proto vás zveme také do našich showroomů kde vám s realizací vaší nové podlahy odborně poradíme.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.