logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Playstone - “postavte zahradu” s jedním prvkem

Chystáte se na zušlechťování své zahrady? Pak pro vás máme tip na betonový prvek, se kterým na zahradě vytvoříte snad vše, na co si vzpomenete: PLAYSTONE - multifunkční zahradní prvek!

Playstone - “postavte zahradu” s jedním prvkem

Chystáte-li se na zušlechťování své zahrady nebo jakéhokoliv zeleného zákoutí, pak pro vás máme tip na betonový prvek, se kterým na zahradě vytvoříte snad vše, na co si vzpomenete. V nabídce společnosti Liapor přibyl PLAYSTONE - multifunkční zahradní prvek!

Tato tvarovka vyrobená z lehkého keramického betonu vám umožní si při plánování zahrady skutečně vyhrát. Díky tvaru rovnoramenného lichoběžníku z něj vytvoříte různé sestavy s hladkými i členitým povrchem. Postavíte z něj opěrnou či pohledovou stěnu i okrasnou zeď. Pomůže vám zpevnit svah i vytvořit skalku. Bude sloužit jako betonový květináč nebo vysoký záhon. S přidáním dřevěných a plastových doplňků s ním také hravě sestavíte lavičky, odkládací plochy, odpadkový koš a podobně. S jedním jediným prvkem tak vybavíte celou zahradu!

Playstone je k dostání ve 4 základních barvách - šedá, červená, okrová a hnědá. Na objednávku jej však lze vyrobit i v jiných barvách. Díky použití lehkého betonu, který je 100% přírodní a recyklovatelný, se s prvky Playstone, ve srovnání s jinými betonovými tvarovkami, lépe manipuluje.

Chcete-li vědět o Playstone více, podívejte se na web www.liastone.cz, kde najdete i různé inspirativní příklady pro jeho využití.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.