logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Široká terasová prkna MAX od WoodPlastic® jsou maximálně praktická

Společnost WPC – WoodPlastic, český výrobce dřevoplastových teras, plotů a obkladů, nabízí novinku – extra široké terasové prkno s novým atraktivním profilem MAX.

Široká terasová prkna MAX od WoodPlastic® jsou maximálně praktická

Společnost WPC – WoodPlastic, český výrobce dřevoplastových teras, plotů a obkladů, nabízí extra široké prkno s novým atraktivním profilem MAX. Předností teras z prken o šířce 195 mm je rychlejší montáž, úspora spojovacího materiálu a unikátní vzhled díky menšímu množství spár.

Hlavním trendem současnosti je pozvolný ústup od WPC prken klasických rozměrů ve prospěch širších profilů. Širší prkna logicky urychlují montáž a jejich instalace zároveň snižuje spotřebu spojovacího materiálu, a to až o 30 % oproti standardně používaným profilům.

Lídr výroby dřevoplastových teras v Evropě, česká společnost WPC – WoodPlastic, aktuálně nabízí terasová prkna MAX s plným profilem o rozměrech 195 x 23 x 4000 mm. Tyto parametry dovolují mnohem lépe vyniknout elegantním vzorům povrchů teras a zároveň jim poskytují nezaměnitelný vzhled i díky menšímu množství spár.

Nabídka společnosti WPC – WoodPlastic v současnosti zahrnuje celkem tři typy povrchů v profilu MAX. V případě nejnovějšího z nich, prkna MAX RUSTIC s atraktivním vzhledem imitujícím drásané dřevo, lze vybírat z šesti barevných odstínů. Ty umožňují sladit terasu s ostatními prvky exteriéru – s nábytkem, zahradou, bazénem i fasádou domu.

Další široká prkna MAX STAR najdou díky svému čistému drážkovanému vzhledu, a tudíž vysoce bezpečnému povrchu uplatnění především kolem bazénů, ale samozřejmě nejenom tam. Třetí ze skupiny inovativních prken WoodPlastic®, terasy MAX FOREST, představují variantu s embosem, tedy s nepravidelně strukturovaným povrchem, a jsou vhodnou volbou pro každého, kdo preferuje kombinaci přirozeného vzhledu a výrazného designu.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.