logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Návrh betonové dlažby on-line snadno na liastone.cz

Navrhněte si sami betonovou dlažbu. Vyberte si z různých typů, barev i skladebných variant betonové dlažby a pak jednoduše objednejte!

Návrh betonové dlažby on-line snadno na liastone.cz

Na webu společnosti Lias Vintířov, LSM, k. s., věnovaném sortimentu betonových dlažeb a zahradní architektury, najdete šikovný "on-line plánovač", který vám pomůže s návrhem betonové dlažby před váš dům, na zahradu, k bazénu apod. Je to jednoduché, zvládnete to sami.

Stačí si vybrat příslušný typ dlažby, nebo kombinaci dvou dlažeb, zvolit si barvy a některou z mnoha skladebných variant. Plánovač vám sám spočítá, kolik m2 od jaké dlažby máte objednat a připraví poptávku k odeslání prodejci. Vše budete mít hotové za několik málo klinutí!

Vyzkoušejte si plánovač na webu www.liastone.cz. Nebudete-li si vědět rady, jsou vám k dispozici prodejci Lias Vintířov.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.