logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Toužíte po krásné terase? Dlaždice o tloušťce 2 cm volí čím dál víc lidí

Terasy a balkony jsou nedílnou součástí našich domovů. Jaká podlahová krytina bude pro ně nejideálnější? Snadnou údržbu, rychlou opravu a krásný design nabízejí keramické dlaždice o tloušťce 2 cm.

Reklama

Toužíte po krásné terase? Dlaždice o tloušťce 2 cm volí čím dál víc lidí

Tyto dlaždice jsou vyrobeny za použití nejmodernějších technologií. Mají dlouhou životnost, snadno se čistí, řada z nich je protiskluzných a nabízejí další výhody. I proto čím dál tím víc lidí volí pro svou terasu či balkon 2cm dlažbu. Pro velký zájem našich zákazníků jsme v M.B.KERAMICE postupně vytvořili nejširší nabídku venkovních dlažeb na terasu na našem trhu. Pro inspiraci vám na našich stránkách přinášíme článek o třech realizacích našich zákazníků.

Co se v článku dočtete?

1. Jak se zákazník nechtěl vzdát dřevěné podlahy.

Je velkým milovníkem dřeva, uvědomoval si ale, že jako podlahová krytina k bazénu, bude velmi náročné na údržbu. Doporučili jsme mu 2cm keramickou dlažbu ve vzhledu dřeva. Tak věrně zachycuje jeho strukturu, že působí doslova tak, jako kdyby dřevěné podlaze z oka vypadla. A zákazník je nadšený…

2. Jak hezky vypadá „keramické“ dřevo na balkoně.

Zákazníkovi se opět líbil vzhled dřeva. Toto řešení je důkazem toho, že 2cm venkovní dlažba vypadá velmi efektně i na menších venkovních plochách. Dlažba, kterou jsme společně se zákazníkem vybrali, nabízí navíc možnost dokonalého sladění vnitřního a venkovního království.

3. O zákazníkovi, který hledal vhodnou podlahu 2 roky.

Nechtěl na nic spěchat, nakonec jsme společně s ním vybrali 2cm keramickou dlažbu v minimalistickém designu cementové stěrky. Společně s obkladači jsme vymysleli zajímavou a „chytrou“ variantu pokládky, která zajišťuje výborný odtok vody.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.