logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Polymerní podlahové povrchy StoCretec kombinují vynikající konstrukční vlastnosti s vysokou estetickou hodnotou

Komponenty podlahových systémů StoCretec jsou navzájem sladěné a zahrnují vždy celou paletu od základu přes vlastní povrch až po přelakování.

Polymerní podlahové povrchy StoCretec kombinují vynikající konstrukční vlastnosti s vysokou estetickou hodnotou

Polymerní podlahové povrchy StoCretec tvoří bezespáré, homogenní plochy – jak u nových povrchů, tak i u úprav opotřebených ploch nebo u renovací zničených či chemicky kontaminovaných podlah.

Mezi výhody pryskyřic patří výborný vzhled, vysoká mechanická odolnost, minimální nasákavost, nadprůměrná odolnost vůči chemikáliím a v neposlední řadě snadné čištění a údržba. Podlahy jsou vysoce dekorativní, a to díky široké paletě barev, kterou lze dále doplnit barevnými chipsy a písky. Všech těchto předností plně využívá produktová řada StoCretec od firmy Sto.

V reprezentativních prostorách se výborně uplatňují polyuretanové podlahové stěrky StoPur BB100, charakteristické atraktivním vzhledem, nabídkou široké palety barev a snadnou údržbou. Ve veřejných prostorách doplňují tyto stěrky epoxidové materiály, jako jsou StoPox BB OS, StoPox BB T 200 se vzhledem teraca nebo silnovrstvý lak StoPox EP Dicksiegel.

Pro podlahy z vysokou odolností proti zátěži jsou určené StoPox KU 601 (epoxidová vrstva, odolná proti chemické i mechanické zátěži) nebo polyuretanová stěrka StoPur IB 500, použitelná především jako barevný nátěr průmyslových podlah. V nabídce nechybí ani produkty a systémy pro antistatická prostředí, chemický průmysl nebo vnitřní i venkovní parkovací plochy.

Více informací o podlahových systémech StoCretec na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic najdete na www.sto.cz.


Sto s.r.o.
logo Sto s.r.o.

Sto s.r.o. je součástí německého koncernu Sto, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.