logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podložky pod koberce

Podložky pod koberce od společnosti Floorwise vytvoří i z vašeho běžného koberce luxusní podlahu, po které budete chodit jak v peřinkách.

Reklama

Podložky pod koberce

Úspěšně se rozvíjejícím trendem v oblasti podlahářství je pokládka koberců na podložky pomocí napínání. Tato technika se ve světě používá déle než čtyřicet let a u nás se objevila před třemi lety. Jedná se o pokládku koberců na podložky pod koberce od anglické společnosti Floorwise Group Ltd. Podložky pod koberce se vyrábějí z recyklovaných a recyklovatelných materiálů, které vytvářejí ve spojení s kobercem pocit luxusu při chůzi po této podlaze. Podložky od tloušťky 7mm do 11mm vykazují útlum kročejového hluku až 45dB a mají perfektní tepelnou izolaci.

Novinkou způsobu pokládky ve spojení s podložkou pod koberec, je pokládka koberce pomocí napínání na lišty. Obrovskou výhodou je, že se koberec nelepí, ale pouze napíná a je možné koberec jednoduše vyměnit. To se velmi hodí v případě poškození koberce. V hotelích a penzionech je to velmi oblíbený způsob pokládky koberců, protože je zde velké zatížení koberců a je nutné je častěji měnit.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.