logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podlaha, která ušetří za vytápění

Krásu podlahy posuzujeme podle viditelné vrstvy. Důležitá je ale i kvalita jejího základu. Perfektně rovných podlah a úspory při vytápění dosáhnete realizací lité podlahy od Českomoravského betonu.

Při realizaci obyčejných podlah z cementové mazaniny může hrozit výškový rozdíl v rozích jedné místnosti i několik centimetrů, což kromě jiného značně zkomplikuje instalaci nábytku. Naproti tomu litá podlaha z anhydritových nebo cementových potěrů z nabídky skupiny Českomoravský beton je perfektně rovná, takže není třeba aplikovat žádné vyrovnávací vrstvy.

Litý anhydritový potěr Anhyment nebo litý cementový potěr Cemflow vyniká vysokou tekutostí, takže materiál vyplní veškeré prostory mezi trubkami či kabely podlahového topení. Díky rychlejšímu průchodu tepla konstrukcí podlahy lze výrazně ušetřit náklady za vytápění. Litá podlaha s využitím cementového potěru Cemflow může být navíc finálním pochozím povrchem v atraktivním barevném provedení.

Lité směsi jsou vyráběny v betonárnách s plně automatizovaným systémem řízení dle speciálních a ověřených receptur po celé ČR. Na stavbu se dopravují autodomíchávačem, kde se ukládají pomocí šnekových čerpadel na požadované místo stavby. Pokládka je snadná, nehrozí poškození topných kabelů ani izolačních vrstev. Samotná realizace litých podlah v rodinném domě nezabere ani den.


Perfektně rovných podlah a úspory při vytápění dosáhnete realizací lité podlahy od Českomoravského betonu.

Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.