logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

OSRAM Light-Consultant: přepněte na energeticky úsporná řešení v osvětlení

Nová on-line konzultační služba ukazuje, jak moderní řešení osvětlení může být zároveň úsporným řešením. Digitální plánovací nástroj na adrese www.osram.cz v sekci OSRAM Light-Consultant pomáhá uživatelům sestavit energeticky a finančně úsporné řešení osvětlení v rámci jednotlivých projektů. Dokáže spočítat potenciální finanční úsporu a stanovit, o kolik je možné snížit emise oxidu uhličitého (CO2).

Reklama

Posviťte si se svítidly OSRAM na ochranu životního prostředí i na finanční úspory!

Intuitivní nástroj OSRAM Light-Consultant představuje ideální plánovací pomůcku pro elektrikáře, projektanty, obchodníky i osvětlovací návrháře. Dokáže stanovit spotřebu elektrické energie a náklady na dobu od jednoho do patnácti let pro celou řadu různých situací - ať už v kancelářském, průmyslovém, venkovním nebo obchodním prostředí. Přitom také porovnává standardní systémy s úspornými systémy a upozorňuje na možné finanční a ekologické úspory. Na ukázkových příkladech jsou znázorněny rozdíly v osvětlení místnosti nebo konkrétní oblasti.

Používejte výpočty na míru!

Uživatelé nástroje Light-Consultant mohou využít vzorového řešení pro konkrétní projekty tím, že upraví parametry jako rozlohu osvětlované plochy a počet svítidel nebo prosvícených hodin za rok. Potom může uživatel svůj výpočet uložit nebo si ho vytisknout. V sekci Případových studií se může podívat i na různé hotové osvětlovací projekty nebo s pomocí vyhledávání najít nejbližší odborné poskytovatele produktů společnosti OSRAM.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.