logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

PODCAST: Svítidla s měřitelnou efektivitou

Zdroj: SNAGGI Lighting s.r.o.
Zdroj: SNAGGI Lighting s.r.o.

I u svítidel platí, že jednou ze zásadní chyb při rozhodování o novém osvětlení je dívat se jen na pořizovací náklady. Výsledkem pak obvykle je skutečnost, že si za méně peněz pořídíme méně světla a všechna přislíbená pozitiva zůstávají jen na papíře. Když se následně snažíme takovouto situaci napravit, dostaneme se na vyšší provozní náklady a kratší životnost.

Reklama

Co můžeme udělat, aby naše volba dopadla podle očekávání a na jaké parametry se při ní zaměřit, nám dnes poví obchodní ředitel společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. pan Jiří Snášel. V následujícím podcastu se kromě jiného dozvíte, nejen o účinnosti LED čipů Nichia (230 lm/W) s 10letou zárukou, ale také o tom, jaký je rozdíl mezi účinností LED svítidla v porovnání se zářivkou. A také, jaká je obvyklá návratnost investice při použití moderního lineárního LED svítidla sTube Diamond.
P.S. Pro toho, kdo je netrpělivý, můžeme prozradit, že jsou to pouhé 2 roky.

Poslechněte si podcast:
Více zajímavých podcastů na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

„Pokud byste se chtěli dozvědět něco více o jedné z tisíce referencí firmy, můžete například zde v článku: Osvětlení Národního divadla byla čest,“ říká Jiří Snášel.

Hezký poslech

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.