logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Virtuální konference Rekonstrukce historických budov – 10. září 2024 od 10 hodin

Při rekonstrukci historické vily byly použity skla HELUZ IZOS
Při rekonstrukci historické vily byly použity skla HELUZ IZOS

Ing. Martin Najman, produktový a projetový manažer HELUZ IZOS vystoupí ve 2. ročníku virtuální konference Rekonstrukce historických budov. Těšit se můžete na rozhovory s řadou odborníků, zajímavé reportáže a konkrétní tipy z praxe.

Historické budovy – symboly své doby, které potřebují naši péči – a často také zásadní rekonstrukci, s ohledem nejen na energetickou efektivitu.

Ve druhém ročníku virtuální konference Rekonstrukce historických budov vám, společně s našimi partnery, přiblížíme vydařené rekonstrukce a technologie, které dávají historickým budovám nový život. Vypravíme se do Lobče na Kokořínsku, navštívíme díla architekta Adolfa Loose v Plzni, dominikánský klášter v Šumperku, nebo zámecký areál v Českém Krumlově.

  • Pozvání přijali také architekt Stašek Žerava, který zastupuje Českou komoru architektů a odborník na dotační programy Jakub Hrbek ze Státního fondu životního prostředí, se kterými probereme, jak těžké je zachovat historickou hodnotu budovy a zároveň zvýšit její energetickou účinnost nebo zda je možné na takové budovy instalovat moderní technologie a za jakých podmínek.
  • Pořadem provází moderátorka Michala Hergetová.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.