logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Moderní elegance s hliníkovými okny a dveřmi v Residenci Wiesenthalova

Ukázka realizace: Hliníková okna a dveře v Residenci Wiesenthalova

Rádi bychom vám představili jeden z našich nejnovějších projektů - instalaci hliníkových oken a dveří v bytovém komplexu Residence Wiesenthalova. Tento komplex, situovaný na rozhraní městských částí Praha Stodůlky a Řeporyje, je navržen v elegantním vilovém stylu, což vytváří ideální prostředí pro moderní, komfortní bydlení.

Residence Wiesenthalova nabízí menší počet bytů, které jsou vybaveny vysokými standardy a nadstandardně prostornými terasami a zahradami. Jedním z klíčových prvků těchto vysokých standardů jsou i hliníkové dveře a okna s izolačním trojsklem od společnosti Creative okna a dveře. Naše řešení nejen že poskytuje vynikající tepelnou izolaci, ale také přispívá k modernímu a elegantnímu vzhledu celé budovy.

Realizace projektu zahrnovala komplexní instalaci oken a venkovních dveří od A do Z. Součástí naší práce byla nejen dodávka a montáž hliníkových profilů, ale také instalace parozábran a purenitů. K dosažení precizního výsledku jsme využili moderní mechanizaci a jeřábovou techniku, což nám umožnilo efektivně a bezpečně instalovat i ty nejtěžší a největší okenní prvky.

Residence Wiesenthalova je dalším příkladem ukázky naší práce a závazku k poskytování špičkových produktů a služeb. V Creative okna a dveře se snažíme vždy splnit očekávání našich klientů a přispět ke spokojenému bydlení.

Pro více informací o našich projektech a nabízených službách nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naše webové stránky.

Více fotografií z realizace


CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.