logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čtyři VEKA novinky ze světa oken a dveří

Firma VEKA představila 4 novinky na prestižním veletrhu FENSTERBAU FRONTALE - dveřní systém VEKAMOVE 76, dekorativní fólie VEKA Finestruktur, nové prahy pro dveře z PVC a okenní profil AluConnect.

Dveřní systém VEKAMOVE 76

Díky komfortnímu ovládání, větší zasklené ploše a možnosti přímého zasklení, umožňuje dveřní systém VEKAMOVE 76 u zákazníků realizovat i velkoformátové prvky s otevíracím schématem C (možná jsou schémata A, K a C) bez většího úsilí. VEKAMOVE 76 je rovněž jediný systém na trhu, který je standardně vybaven vysoce účinným středovým těsněním.

8 trendy barev pro vaše okna

Díky dekorativním fóliím VEKA Finestruktur (na obrázku) mají plastové PVC profily matný a jemně strukturovaný povrch, takže dokonale navozují vzhled hliníkových oken s práškovým nástřikem. Fólie se aktuálně vyrábí v 8 odstínech - anthrazitgrau, schwarz, schiefergrau, quarzgrau, basaltgrau, silbergrau, umbra a verkehrsweiß.

Symbióza PVC a hliníku

Na veletrhu byl také představen nový okenní profil VEKA AluConnect, který jedinečným způsobem kombinuje výjimečné vlastnosti dvou materiálů. Konkrétně elegantní vzhled hliníku a skvělou energetickou účinnost oken z PVC, přičemž hliníkové povrchové profily jsou připevněny k jádru z PVC. Samotná konstrukce dosahuje izolační hodnoty Uf = 1,1 W/(m²K).

Snadno a bezbariérově

Nový koncept prahů pro dveře z PVC umožňuje snadnou realizaci bezbariérových průchodů nebo 20mm prahu s maximální energetickou účinností. Koncepce míří napříč řadami a umožňuje vyrábět prahy ve třech variantách v systémech SOFTLINE 76, SOFTLINE 82 a VEKA AluConnect. Prahový profil základní verze s montážní výškou 20 mm je vhodný pro širokou škálu aplikací.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.