logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Věrnostní program FAKRO pro pokrývače spuštěn

Výrobce střešních oken, půdních schodů a světlíků FAKRO od 1. dubna odměňuje realizační firmy, které montují jeho výrobky.

Fakro banner Vzhůru na střechy

Odměny již od ledna 2024

Věrnostní program pro pokrývače „Vzhůru na střechy“ letos odmění ovšem i zpětně za instalace provedené v lednu, únoru i březnu 2024.

Realizační firmy mají možnost za montáž prémiovaných výrobků FAKRO sbírat body, které pak mohou vyměnit za odměny v internetovém obchodě MALL.cz.

Letos nově odměníme i ženy ve vašem týmu

Svěřujete administrativu věrnostního programu své manželce, přítelkyni nebo zaměstnankyni? My její práci oceňujeme a také odměníme.

Za vás ji potěšíme dárky pro osobní péči, hýčkání nebo jedinečnou stavebnicí FAKRO pro zábavu s dětmi. Tohle je něco, co nelze dostat nikde jinde!

Ukončení programu je 31. 10. 2024.

V roce 2024 státní dotační program Nová zelená úsporám přispívá na nové instalace, výměny střešních oken i stínění. Podporuje tím i práci pokrývačů.

Zaregistrujte se na webu, získejte dárkové poukázky i extra odměny!


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.